Ένας KYKLOS ιστοριών

Το Mylittlestories μετράει σήμερα 100 ιστορίες. Μετρά από το 1 έως το 100 ανθρώπινες φωνές, που ενώθηκαν με σκοπό να μοιράσουν και να μοιραστούν όνειρα, εφιάλτες, δυσκολίες, ανοιχτές πληγές, επιτυχίες, φρέσκες ιδέες και ελπίδες. Άνθρωποι, άλλοτε διάσημοι, άλλοτε άγνωστοι που έγιναν γνωστοί μέσω του site, όλοι τους μοναδικοί και σπουδαίοι, μου εμπιστεύτηκαν τις ιστορίες τους και κάθε φορά που ένας αριθμός-Story ερχόταν να προστεθεί στο Mylittlestories, “ψήλωνα” από χαρά. Έχουν περάσει τρία και πλέον χρόνια από τη στιγμή που γράφτηκε το Story no 1 και καθώς κοιτάζω πίσω δεν μετανιώνω για καμία από τις 99 ιστορίες που ακολούθησαν. Κάθε μία και όλες μαζί με συγκίνησαν, με συνεπήραν, με δίδαξαν, με προβλημάτισαν, μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο, με γέμισαν περηφάνια, με ταξίδεψαν, με καθήλωσαν, με μάγεψαν.

Αποφάσισα λοιπόν να γιορτάσω τον πρώτο KYKLO ιστοριών, επιστρέφοντας στην αρχή και στο πρώτο μου Story, την Έλενα Λένου. Ίσως τότε, τρία χρόνια πριν, κάποιοι να αμφέβαλλαν και για τις δυο μας, χαίρομαι που είμαστε εδώ να τους διαψεύσουμε.

Τρία χρόνια μετά

Αρχικά δεν σου κρύβω πως είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτή τη συνέντευξη. Τρία χρόνια πριν βρεθήκαμε για την πρώτη σου συνέντευξη, εσύ γεμάτη ενθουσιασμό γι’ αυτό που ξεκινούσες κι εγώ γεμάτη όνειρα για το brand μου. Και να’ μαστε τώρα πάλι να συζητάμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό αλλά έχοντας διανύσει πια μεγάλη απόσταση από εκείνο το απόγευμα της συνάντησης μας. Η KYKLOS λοιπόν 3 χρόνια μετά κατάφερε πολλά περισσότερα από όσα η Έλενα ονειρευόταν.

Η εξέλιξη

Η KYKLOS μεγαλώνει και εξελίσσεται κάθε μέρα. Είχα ευχηθεί να συμβεί και η πραγματικότητα ξεπέρασε και τις πιο τρελές μου προσδοκίες. Αγαπήθηκε πολύ το brand μας, πρώτα από εμάς και στη συνέχεια από τόσο πολύ κόσμο. Κοιτάζω πίσω και θυμάμαι εκείνη την εποχή που ξεκινούσαμε την εταιρία μας και όλα όσα αντιμετωπίσαμε και σήμερα νιώθω απίστευτα σίγουρη πως άξιζαν όλα ένα προς ένα.

Ο Covid 19

Η πανδημία υπήρξε αδιαμφισβήτητα μία πολύ δύσκολη περίοδος τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα ήμουν όμως τρομερά αγνώμων αν παραπονιόμουν. Εκείνη την περίοδο όλοι μας στραφήκαμε στον εαυτό μας και αποφασίσαμε να μας αγαπήσουμε λίγο παραπάνω. Πολλοί άνθρωποι μας γνώρισαν και μας αγάπησαν εκείνη την περίοδο και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες.

Η ανταπόκριση του κόσμου

Είναι απίστευτη η ανταπόκριση και η αγάπη που λαμβάνουμε καθημερινά. Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη μας. Η απόφαση μας να είναι προσωποποιημένο το brand μας και να επικοινωνώ εγώ η ίδια με τους καταναλωτές υπήρξε η σωστότερη επιλογή. Γνωρίζω καθημερινά απίστευτες γυναίκες και ακούω με προσοχή τις ιστορίες τους. Γυναίκες που αποφάσισαν να αγαπήσουν και να φροντίσουν τον εαυτό τους. Γυναίκες που έγιναν πρόσφατα μητέρες και νιώθουν την ανάγκη να περιποιηθούν λίγο και τις ίδιες. Πρόσφατα επικοινώνησα με μία κυρία που ήθελε να προμηθευτεί τα προϊόντα μας καθώς είχε μόλις ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες και ήθελε να αγαπήσει εκ νέου το σώμα της. Γυναίκες με τεράστια καρδιά!! Αυτά τα μηνύματα με κάνουν ακόμη πιο περήφανη για την εταιρία, τα προϊόντα και τις αξίες μας.

Διακρίσεις

Είναι πολύ σημαντικό για μία εταιρία να κερδίζει βραβεία και να διακρίνεται. Αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση και παράλληλα επισφραγίζει την ποιότητα και τη σημαντικότητα μιας εταιρίας. Είχαμε πραγματικά τη χαρά να διακριθούμε τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κάποια από τα βραβεία μας:

  • FREE FROM SKINCARE AWARDS – Silver award
  • BEAUTY SHORTLISTED AWARDS – Editor’s choice
  • GOURMET EXHIBITION – Silver & Gold award
  • GOLD AWARD – GLOBAL BEAUTY AWARDS

Καινούρια προϊόντα

Στόχος μας ήταν από την αρχή να απλοποιήσουμε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε λίγα αλλά άκρως ποιοτικά προϊόντα. Η γκάμα των προϊόντων μας αυξάνεται σταδιακά και όλα μας τα προϊόντα βγαίνουν σε κυκλοφορία μετά από μεγάλη έρευνα. Πολύ σύντομα λοιπό, έρχεται ένα προϊόν για τα μάτια και είναι πραγματικά φανταστικό. Πηγή έμπνευσης αποτελεί μία πολύ γνωστή Γυναίκα !! Stay tuned!!!

Νέοι στόχοι

Οι στόχοι μας είναι πλέον μεγαλύτεροι και τα όνειρα μας για το μέλλον ακόμη πιο χρωματιστά. Βασικός μας όμως στόχος είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες μας και να αποτελέσει η Kyklos το έναυσμα ώστε να αγαπήσουμε όλοι περισσότερο τον εαυτό μας. Η KYKLOS δεν είναι απλά ένα ακόμη brand προϊόντων περιποίησης, πιστεύουμε πως η ομορφιά είναι αποτέλεσμα τόσο της εξωτερικής όσο και της εσωτερικής μας φροντίδας και επενδύουμε εξίσου και στα δύο. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα μας τα βρίσκετε σε επιλεγμένα Φαρμακεία, καταστήματα και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Επίσης έχουμε σημεία τοποθέτησης στην Κύπρο, στο Βέλγιο, στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ και το επόμενο διάστημα θα βρισκόμαστε σε επιλεγμένα καταστήματα στη Ρώμη. Φυσικά μπορούν να μας γνωρίσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα μας και μέσω του eshop μας www.kykloscosmetics.com


Το επετειακό σημερινό Story ήταν για εμένα μια αφορμή να ανατρέξω πίσω στο χρόνο, να ξαναδιαβάσω ιστορίες, να θυμηθώ τους ήρωές μου. Με κάποιους από αυτούς συνδέομαι πλέον φιλικά, με ορισμένους συνεργάστηκα, με κάποιους επικοινωνώ τακτικά, με άλλους πιο σπάνια. Κάποιους ίσως τους συναντήσουμε ξανά σε επόμενα Story. Δεν ξεχνώ κανέναν και φροντίζω, όσο αυτό είναι εφικτό, να “παρακολουθώ” την πορεία της ζωή τους. Θα με ρωτήσετε “Γιατί;” Γιατί αφενός, μου θυμίζουν τους λόγους που ξεκίνησα το Mylittlestories και αφετέρου, βλέποντας τους να εξελίσσονται, δικαιώνουν την επιλογή μου να τους εντάξω σε αυτό. Γιατί κάθε ήρωας, κάθε μικρής ή μεγάλης ιστορίας μου θυμίζει, αυτό που η ζωή δυστυχώς πολλές φορές με κάνει να ξεχνάω : Μην τα παρατάς ποτέ. Μην εγκαταλείπεις ότι και αν συμβεί. Είσαι ο ήρωας της δικής σου ιστορίας, κάντην να αξίζει.

Share your thoughts